Empreses

Polígons Industrials

Inici > Empreses

Empreses


TEIXIT EMPRESARIAL DELS POLÍGONS INDUSTRIALS DE VILAFRANCA

Als principals polígons industrials de Vilafranca del Penedès hi ha ubicades un total de 160 empreses. Destaquen com a polígons industrials amb més empreses el PAE de l'Estació de Mercaderies i les Fonts i el dels Domenys II.

Com a gran avantatge cal destacar que els polígons industrials de Vilafranca estan agrupats en tres grans zones industrials diferenciades molt pròximes a les principals vies d'accés per carretera. Aquest fet, juntament amb la existència d'una gran diversitat de teixit empresarial a cada zona fa que les empreses ubicades trobin en un radi de proximitat els proveïdors, clients o serveis que necessiten per al seu funcionament.

Principalment els polígons industrials de Vilafranca del Penedès disposen d'empreses dedicades al sector comercial i de serveis, tot i que en alguns polígons concrets es caracteritzen per acollir més activitats purament industrials o del sector logístic. 

 

Graf22

 


A través del seguent enllaç es pot accedir a un aplicatiu que permet consultar per a cada polígon industrial les empreses que estan ubicades en ells i les seves dades de contacte:

DIRECTORI D'EMPRESES DELS POLÍGONS INDUSTRIALS DE VILAFRANCA DEL PENEDÈS

© Servei de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Vilafranca del Penedès Carrer Amàlia Soler, 29 - 08720 - Vilafranca del Penedès Tel. 93 817 11 69 Última actualització: 29/05/2017


Segueix-nos a :