Venda i Lloguer

Polígons Industrials

Inici > Venda i Lloguer

Venda i Lloguer


ESPAIS INDUSTRIALS EN VENDA O LLOGUER
POLÍGONS INDUSTRIALS DE VILAFRANCA


Amb la finalitat de millorar l'accés a la informació sobre els espais industrials disponibles per a la seva venda o lloguer als polígons industrials de Vilafranca i facilitar així la ocupabilitat dels mateixos, l'Ajuntament de Vilafranca ha creat una aplicació Flash mitjançant la qual, els usuaris podran veure quins espais hi han disponibles en cada moment, quines característiques tenen aquests espais i quines són les dades de contacte de l'agència immobiliària que els gestiona per tal de poder tramitar la seva compra o lloguer.

Aquesta informació prové única i directament de les agències immobiliàries que treballen al municipi i s'actualitza amb una freqüència mensual. 
Cal afegir que existeixen espais en venda o lloguer gestionats directament per els propietaris dels mateixos i que es probable que no apareguin en aquesta informació.

Podeu consultar la oferta de naus industrials i solars en venda i lloguer mitjançant el següent enllaç:


 Espais disponibles Amb la col·laboració de:

- Finques ProArc - Finques Piñol- Finques SIP
- Finques Anoia Penedès- Urbenorte- NCI Asessores
ProinorGestinmobilFinques Montmar
- Finques Rovira i Jubert  


Per a més informació sobre aquests espais us podeu posar en contacte amb el Centre Àgora.

© Servei de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Vilafranca del Penedès Carrer Amàlia Soler, 29 - 08720 - Vilafranca del Penedès Tel. 93 817 11 69 Última actualització: 29/05/2017


Segueix-nos a :