Coronavirus Covid-19

L’Ajuntament de Vilafranca del Penedès està aplicant un protocol preventiu d’actuació davant l'atual situació de crisi per risc de contagi de coronavirus (Covid-19) entre la població. Mantingueu-vos informats pels canals web i xarxes socials de fonts oficials, com són l'espai web específic de l'Ajuntament: https://www.vilafranca.cat/coronavirus i al canal Cat Salut.

Més informació

Empreses

 

Als principals polígons industrials de Vilafranca del Penedès hi ha ubicades aproximadament unes 160 empreses. Destaquen com a polígons industrials amb més empreses el PAE de l'Estació de Mercaderies i les Fonts i el dels Domenys II.

Com a gran avantatge cal destacar que els polígons industrials de Vilafranca estan agrupats en tres grans zones industrials diferenciades molt pròximes a les principals vies d'accés per carretera. Aquest fet, juntament amb la existència d'una gran diversitat de teixit empresarial a cada zona fa que les empreses ubicades trobin en un radi de proximitat els proveïdors, clients o serveis que necessiten per al seu funcionament.

Principalment els polígons industrials de Vilafranca del Penedès disposen d'empreses dedicades al sector comercial i de serveis, tot i que en alguns polígons concrets es caracteritzen per acollir més activitats purament industrials o del sector logístic.