Notícia

Acció formativa per al sector empresarial

06 de novembre de 2017

El Servei d’Ocupació i Formació de l’Ajuntament de Vilafranca i la Diputació de Barcelona va organitzar la setmana passada un curs adreçat a les empreses del territori, que duia el títol “Eines per una selecció de personal eficient”.
La formació, que va tenir lloc a l’edifici de l’Enològica, tenia per objectiu proporcionar eines i tècniques per a la selecció de personal que permetessin als professionals de Recursos Humans prendre decisions encertades a l’hora de seleccionar personal i dur a terme una gestió eficient dels processos selectius. El programa va contemplar les diferents fases del procés de selecció: definició del lloc de treball a cobrir, difusió, reclutament, preselecció i valoració de les candidatures, presa de decisions i tancament del procés, Llei Orgànica de Protecció de dades (LOPD), anàlisi de documents, etc.
El curs, que va tenir una durada de 5 hores, va ser impartit per l’empresa SÈPAL de Barcelona, especialista en formació de RRHH, i hi van assistir un total de 13 empreses de  la comarca de l’Alt Penedès de diferents sectors econòmics, que el van valorar molt positivament, atès que van poder compartir i exposar situacions reals i incidir en les dificultats en què es troben en el moment de realitzar processos de selecció.
Des del Servei d’Ocupació i Formació de l’Ajuntament se segueix apostant per la col•laboració i cooperació amb el teixit empresarial en aquesta línia formativa per al següent any.