Notícia

El SEFED de Vilafranca participarà a la 13a Fira Internacional d’Empreses Simulades

07 de març de 2018

Els propers dies 14, 15 i 16 de març es celebrarà la 13a Fira Internacional d’Empreses Simulades a la Fira de Barcelona de Montjuïc, dins del Saló de l’Ensenyament. 
L’alumnat del SEFED de Vilafranca del Penedès participarà amb la presentació i comercialització dels productes i les últimes novetats de l’empresa vitivinícola Raïmivi SEFED, SAS. L’esdeveniment, que té lloc bianualment, permetrà també a l’alumnat posar en pràctica les competències professionals i els coneixements i habilitats en compravenda adquirits durant el curs amb altres persones que realitzen el mateix programa formatiu, però en aquests cas provinents d’arreu de Catalunya i de diferents comunitats autònomes com Aragó, País Basc, Madrid, Castella i Lleó i València. També participaran diferents països europeus com Bèlgica, Àustria, Alemanya, República Txeca i Romania i, per primera vegada, Brasil. A la fira d’aquest any hi assistiran més de 70  programes SEFED entre empreses nacionals i internacionals. 
Els/les participants del SEFED són treballadors/es en situació d’atur laboral que realitzen el certificat de professionalitat ADGD0308 “Activitats de gestió administrativa”. La metodologia emprada és la simulació d’empreses, promoguda per la Fundació Inform. El SEFED de Vilafranca de Penedès agraeix la col•laboració de l’empresa Torres SA, com empresa matriu des de fa 30 anys. 
El passat novembre va tenir lloc l’inici del curs actual SEFED 2017-2018 del Servei d’Ocupació i Formació de Vilafranca, a La Fassina, subvencionat pel Servei d’Ocupació de Catalunya.

Accessibilitat