Notícia

Obert el termini per presentar candidatures a la setzena edició del concurs Creajove

05 de març de 2018


Ja s’ha obert el termini d’inscripcions per a la setzena edició del Concurs Creajove promogut per l’Ajuntament de Vilafranca del Penedès. El concurs té com a objectiu principal incentivar la cultura emprenedora entre els joves de la comarca de l’Alt Penedès i premia en la seva categoria principal el millor projecte empresarial presentat per persones emprenedores fins als 40 anys. 
Per tal de participar en el concurs cal que els emprenedors interessats presentin un pla de negoci i que aquest sigui resultat d’una de les situacions següents: un projecte d’empresa que encara no hagi iniciat la seva activitat, o bé un pla de negoci d’una empresa ja creada, amb data d’inici de l’activitat posterior al gener de 2017.
Enguany, el guanyador d’aquesta categoria es premiarà amb un xec ofimàtic per valor de 400€, i amb una beca formativa de l’Escola de Direcció d’Empresa gentilesa de la FEGP per valor de 100€.
Per altra banda, el concurs té dues categories més, la d’idea de negoci més creativa i la de millor projecte empresarial presentat per alumnes de secundària, premiades amb un xec ofimàtic de 150 i 200 euros respectivament i que estan reservades als alumnes dels centres d’ensenyament secundari de l’Alt Penedès que hagin participat en els tallers Creajove que imparteixen els tècnics del Servei de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Vilafranca als diferents centres educatius.
Els emprenedors interessats en participar al concurs poden presentar les seves candidatures al Centre Àgora o a l’edifici de l’Enològica de Vilafranca del Penedès fins al proper 21 de març.
L’edició d’enguany es clourà l’11 d’abril amb la celebració de la Jornada de l’emprenedor on es duran a terme un seguit de ponències al voltant de les habilitats directives i dels comportaments emprenedors i on tindrà lloc l’acte de lliurament dels premis del concurs posant el colofó al Programa Creajove 2017-18.
Per més informació i per consultar les bases del concurs es pot contactar amb el Servei de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Vilafranca, al 938171169 o visitar el web http://www.vilafranca.cat/html/agora/altres/creajove.html

 

Accessibilitat