Notícia

Vilafranca coorganitza una Matinal de Reempresa a Igualada

05 de març de 2018

L’Ajuntament de Vilafranca del Penedès, a través del seu punt d’atenció de Reempresa, coorganitzarà el proper 16 de març la Matinal de la Reempresa a Igualada. La Matinal de Reempresa, pretén ser un matí d’activitats i conferències destinades a cedents i reemprenedors del Gran Penedès que busquen comprar o vendre un negoci que estigui en funcionament.
L’acte s’estructurarà en diverses activitats: dues conferències amb l’objectiu d’assessorar a possibles cedents i reemprenedors interessats en el programa i un espai de matchings, on els participants disposaran de 30 minuts per poder entrevistar-se amb les més de 15 empreses del territori que busquen vendre el seu negoci i que hi seran presents a l’acte.
L’objectiu  és poder acostar a les persones interessades en reemprendre un negoci amb altres que busquen cedir-lo perquè es coneguin i aquests últims puguin explicar de primera mà el funcionament i gestió de la seva empresa.
L’organització de l’acte ha estat coordinada conjuntament per les àrees de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Vilafranca del Penedès, l’Ajuntament d’Igualada i l’Agencia de Desenvolupament Node Garraf, en la seva qualitat de punts d’atenció del programa Reempresa.
Es poden consultar més dades relatives a l’acte a  la pàgina web www.matinal.reempresa.org

Accessibilitat