Polígons industrials

Vilafranca del Penedès ha estat tradicionalment una ciutat de caràcter vitivinícola amb una marcada vocació emprenedora. Així ho demostra el fet de ser bressol de les primeres indústries del vi a l'Estat espanyol.
Amb el pas del temps, i a causa de la situació geogràfica, Vilafranca ha esdevingut un indret idoni per a l'activitat industrial per la proximitat al nus de comunicacions de l'eix Barcelona-Tarragona.

Les possibilitats que Vilafranca del Penedès ofereix a les empreses són il·limitades, per la situació a trenta minuts dels aeroports de Reus i Barcelona i dels ports de Barcelona i Tarragona i per la ubicació privilegiada en el futur eix del mediterrani, que connectarà Europa de nord a sud.

Aquestes condicions han fet que, avui dia, Vilafranca del Penedès disposi de nou polígons d'activitat empresarial situats en tres àrees industrials diferenciades al nord, est i sud del nucli urbà, que acullen una gran diversitat de teixit empresarial i algunes de les empreses multinacionals més reconegudes.
La proximitat al centre de negocis de Barcelona, la disposició d'una xarxa de comunicacions excel·lents i l'existència d'uns costos de sòl molt atractius fan de Vilafranca del Penedès un indret idoni per ubicar-hi activitats industrials. A més, com a capital del Penedès, Vilafranca disposa de tots els serveis necessaris per a la indústria combinats amb una alta qualitat d'espais industrials.

Hi ha moltes raons per escollir Vilafranca del Penedès, descobriu-les totes en aquesta web.

Accessibilitat